Zwanger worden lukt niet?

Zwanger worden lukt niet? Zwanger worden is geen vanzelfsprekendheid. Als het niet lukt om zwanger te raken wordt vaak gedacht dat het probleem bij de vrouw ligt. Maar dit hoeft niet zo te zijn. Als zwanger worden niet lukt, kan het probleem ook bij de man liggen. De spermakwaliteit van de man kan de oorzaak zijn dat de poging om zwanger te worden niet slaagt.

Wil je meer lezen over waarom het zwanger worden niet lukt? Klik dan hier.

Te lage spermakwaliteit

Maar liefst 20% van de mannen heeft een te lage kwaliteit zaad. En als gevolg van mannelijke vruchtbaarheidsproblemen lukt het in 40% van de gevallen niet om zwanger te raken. Alle tests die op de markt zijn meten alleen de hoeveelheid sperma. SwimCount is de eerste test die bovendien de kwaliteit van het sperma meet.

 

qualityvsquantity

 

SwimCount heeft flink wat voordelen:

1. Gebruiksvriendelijke spermatest
Deze spermatest kun je thuis gebruiken. Voor het eerste onderzoek hoef je dus niet naar het ziekenhuis. Wanneer je een probleem constateert, neem dan contact op met een arts voor verdere behandeling.

2. Betrouwbare uitslag
De spermatest geeft een uitslag met 96% zekerheid. Alleen onderzoek onder een microscoop geeft een 100% betrouwbare uitslag.

3. Snel duidelijkheid
Binnen 30 minuten is het meetresultaat bekend en weet je meer over je vruchtbaarheid.

4. Veilig en vertrouwd thuis testen
De spermatest is volkomen veilig en je meet in een vertrouwde omgeving.

5. Zéér eenvoudig in gebruik
De spermatest is zeer makkelijk uit te voeren.

6. Ruim 15 jaar ervaring
SwimCount is in Denemarken ontwikkeld en gemaakt. De producent heeft al ruim 15 jaar ervaring met testen en de behandeling van onvruchtbaarheid bij mannen.